Μετακινηθήκαμε!

Όπως σας περιέγραφα στο προήγουμενο post μου, η επόμενη ανάρτηση μου θα γινόταν από λίγο πιο βόρεια. Εν τέλει, ακολουθώντας μια αρκετά κουραστική αλλά ωραία διαδρομή Θεσσαλονίκη-Λονδίνο-Μασσαλία, κατέληξα στο Aix En Provence το οποίο ξεπέρασε και τις καλύτερες προσδοκίες μου!

Έτσι λοιπόν, παίρνωντας μια γεύση από την μουντίλα του Λονδίνου : 

Img_0122

Κατέληξα σε μέρος με ήλιο,άπειρες creperie,ευγενικούς ανθρώπους και πολύ νέο κόσμο :

Img_01171

Anyhoo, τις προάλλες πέτυχα τον πιο θρασύ τύπο που έχω δει ποτέ στο Youtube. Τύπος ο οποίος με έκανε να καταλάβω για τα καλά ότι με το θράσος μπορείς να επιτύχεις ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα. Όπως για παράδειγμα, να ζητήσεις 1 εκατομμύριο δολλάρια(!) μέσω Youtube και να σου τα δώσουνε! Ναι καλά ακούσατε! Πρόκειται για τον Greg Rowin, συγγραφέας από το Brooklyn, ο οποίος πριν από περίπου 2 μήνες έφτιαξε ένα βίντεο,το οποίο το ανέβασε στο youtube και ζητούσε από έναν εκατομμυριούχο να του δώσει 1 εκατομμύριο δολλάρια! Όχι επειδή τα έχει ανάγκη όπως είπε, αλλά επειδή πιστεύει ότι θα ήταν πολύ ωραίο να έχει 1 εκατ. δολλάρια! Μετά από 3 βίντεο του, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται η φωνή ενός εκατομμυριούχου να λέει ότι του δίνει το ποσό! Η παράδοση των χρημάτων θα γίνει μάλιστα στις 5 Φεβρουαρίου στο UCB Theatre στην Νέα Υόρκη. Το πρώτο του βίντεο ήταν αυτό :

Σας συνιστώ να δείτε και τα άλλα 3 βίντεο του!

Source : xblog 

Ίσως να υποκρύπτεται κάποια viral ενέργεια από πίσω, αλλά όπως και να έχει η ιδέα του concept είναι από τις πιο πρωτότυπες που έχει τύχει να δω.

2 Comments

  1. an den kanw lathos autos ksekinaei kapoio show stis 2 fevrouariou opote perimenoume mexri tin 4h !!

  2. Web Rookie

    Χτες μου ανέφερεραν ότι τελικά είναι viral, και ότι απλά αυτός θα μοιραστεί κάποια λεφτά με τον cameraman ή κάτι τέτοιο. Προσπαθώ όμως να το confirmάρω.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *