Νέα αρχή στην Travelplanet24.

Πριν 2 χρόνια, έγραφα το πρώτο μου post, δημιουργώντας ένα inhouse pet project, το The Mindworks Rookie, όπου στόχος ήταν να καταγράφω όσα μαθαίνω καθημερινά για το τεράστιο κεφάλαιο που ονομάζεται Digital Marketing. 

Δύο χρόνια μετά, κάτοικος Aθήνας και ενταγμένος σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, αυτό το Blog θα συνεχίσει να καταγράφει το knowledge που λαμβάνω, πιο σοβαρά και (μάλλον) πιο συχνά. Όταν εντάσσεσαι σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, νομίζω πως η χαρά σου παλεύει με τους φόβους σου. Πως θα είναι οι άνθρωποι εκεί? Τι είδους κλίμα επικρατεί? Θα προσαρμοστώ γρήγορα? 

In all seriousness, μου πήρε 1 ημέρα για να προσαρμοστώ στην “ζωή” του Travelplanet24 !

Έχεις επισκεφτεί ποτέ τα γραφεία μας ?

Μπαίνοντας στον 4ο όροφο, όπου είναι το Marketing Department, στα αριστερά σου θα δεις έναν χώρο για τα μεγάλα “παιδιά”. Μπιλιάρδο, ταμπλό για να παίζεις βελάκια, industrial design και μια τεράστια κουζίνα.

<div style=”margin-bottom:5px”> <strong> Travelplanet24 </strong> from <strong>Christos Vareloglou</strong> </div>

Κάθε εταιρεία θα έπρεπε να είναι έτσι. Όραμα, δυναμική, καινοτομία, fun factor. Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας η οποία επενδύει σε νέους ανθρώπους και έχει έναν μέσο όρο ηλικίας, 28 χρονών. 

Στην checklist υπάρχει το καθημερινό stand-up meeting μας, όπου το κάθε άτομο εξηγεί τι tasks πρόκειται να διεκπαιρεώσει, και τα δικά μου tasks σιγά-σιγά ξεκινάνε κάπως έτσι :

  • Social media management 
  • Newsletters design
  • Trainning on Digital Media 
  • Developement of Monitoring tools 
  • Editing & copy writing of press releases
  • Social media policy
  •  Finding new offers.

 

Anyhoo, οι προκλήσεις πολλές, η δίψα ακόμα περισσότερη και τα posts από εδώ και στο εξής συχνότερα. 

Stay hungry, stay foolish.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *