Εμείς και το Tutorizon

Μέσα από την ιδιότυπη κουλτούρα και την ιστορία των start-ups, έχει δημιουργηθεί μια παρανόηση: Στο άκουσμα της λέξης start-up, το μυαλό πολλών πάει αυτόματα σε μια ομάδα νεαρών αξύριστων geeks, η οποία έχοντας  ως έδρα της ένα …γκαράζ, αναπτύσσει το υπέρ-software, αποκλεισμένοι από τον έξω κόσμο, ενάντια σε θεούς και δαίμονες.

Την ιδέα του Tutorizon την άκουσα πρώτη φορά από τον  Άγγελο Μουζακίτη, ο οποίος εν ολίγοις με έπεισε να μπω στο Team του και να αποφασίσουμε να το τρέξουμε. Δεν έχουμε ξανατρέξει ένα startup, δεν έχουμε high budget, δεν έχουμε γραφεία αλλά έχουμε όρεξη για δουλειά και πίστη στην ιδέα. Αυτό δεν αρκεί;

Το Tutorizon είναι ένα διαδικτυακό περιβάλλον στο οποίο, ο κάθε Tutor/καθηγητής θα μπορεί να καταχωρεί το επαγγελματικό του προφίλ, έτσι ώστε ο επισκέπτης/διδασκόμενος να έχει τη δυνατότητα να εξετάσει τα ποιοτικά του προσόντα, να επικοινωνήσει μαζί του και να κάνει μάθημα.

Εάν θυμηθώ τα λυκειακά μου χρόνια, όπου το να βρεις έναν Tutor γινόταν μόνο μέσω word of mouth και 1 στους 2 σε απαγοήτευε, τότε η δυνατότητα του να μπορείς να επιλέξεις μέσα από ένα μεγάλο εύρος καθηγητών τον καταλληλότερο, ίσως να άλλαζε λίγο τους όρους του παιχνιδιού.

Τι χρειαζόμαστε?

Να μας αναφέρεις εκείνο τον καθηγητή που είτε στο λύκειο, είτε κάνοντας κάποια ξένη γλώσσα, είτε κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής σου ζωής, κατάφερε να σε πείσει ότι είναι ο καλύτερος Tutor. Μπορείς να τον συμπληρώσεις εδώ.

Κλείνω με την Best Ad του 2013:

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *