Φτιάξε το τέλειο Βιογραφικό με 5$

fiverr

Όταν τυχαία έβρισκα το fiverr, δεν φανταζόμουν ότι εκεί μέσα μπορείς να βρεις μικρούς και μεγάλους “θησαυρούς” αξίας 5$.

Το fiverr είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις οποιοδήποτε service επιθυμείς στην τιμή των 5$(!). Από το να αγοράσεις ένα SEO audit, ένα social media marketing plan για την σελίδα σου, να σου μεταφράσει κάποιος 400 λέξεις από αγγλικά σε κινέζικα μέχρι να βγεις live σε ένα ραδιοφωνικό show στην Καλιφόρνια.

design RESUME  Cv for you   fiverr

Aποφάσισα να το δοκιμάσω, ζητώντας από μία Graphic Designer να αναδιαμορφώσει το Βιογραφικό μου, να σχεδιάσει ένα νέο template, καθώς και να μου φτιάξει ένα sample cover letter. Κάθε πωλητής διαθέτει πετυχημένο ποσοστό κριτικών από πελάτες, συνολικό αριθμό παραγγελιών, μέσο όρο ολοκλήρωσης του task, καθώς και extra υπηρεσίες που διαθέτει εάν κάποιος πληρώσει ακόμα 5$. Έτσι μπορείς να κάνεις την έρευνα σου και να βρεις τον ιδανικό.

Μετά από 2 μέρες όπου μίλησα μαζί της, έλαβα την παραγγελία μου. Ένα κομμάτι των αποτελέσματων μπορείς να το δεις παρακάτω και να μου πεις εάν όντως άξιζανε τα 5$ που ξόδεψα..

resume

Μπορείς να κατεβάσεις το πλήρες CV εδώ για να πάρεις μια συνολική εικόνα.

Μετά πήγαινε στο fiverr και μην δοκιμάσεις να αγοράσεις την υπηρεσία όπου φτιάχνουν τραγούδι με το όνομα σου! Παραλίγο να το κάνω εγώ..

2 Comments

  1. Εντάξει, αγαπώ αλλά φωτό στο CV όχι. Δε μου αρέσει. Όχι η δική σου δηλαδή (μια χαρά είσαι μην παρεξηγηθώ) αλλά γενικά δεν ταιριάζει εκτός κι αν είσαι ηθοποιός, μοντέλο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

    • Christos Vareloglou

      Υπάρχει το debate εδώ για το αν πρέπει να βάζεις και αν όχι. Ειδικά εάν η φωτό είναι από μπάνιο.. Εξαρτάται και από το industry στο οποίο κινείσαι. Υποθέτω πως θα φάνει εάν ποτέ το δοκιμάσω στην πράξη. Προς το παρόν όχι :).

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *