Συμπλήρωσε το Poll και βοήθησε με να επιλέξω ανάμεσα σε 2 Logos

Μετά από 5 χρόνια ύπαρξης αυτού του Blog, αποφάσισα να επιχειρήσω  να βρω έναν τρόπο να φτιάξω ένα logo για αυτό εδώ το Blog.

Η αλήθεια είναι ότι με την παρακάτω λύση θα εξοργίσω τους Designers, αλλά στο τέλος της ημέρας οποιοδήποτε κομμάτι του στησίματος αυτού του ιστοτόπου, έχω αποφασίσει να το κάνω εντελώς αυτόνομα (#pestenamefate) γιατί κάθε φορά με βοηθάει να μάθω όλο και περισσότερα πράγματα.

Αποφάσισα λοιπόν, πάλι να επιλέξω τον δρόμο του DIY και να στραφώ στο fiverr. Θυμάστε που σας είχα ξαναγράψει για το fiverr και το πως δημιούργησα ένα τέλειο CV template μόνο με 5$;

Άρχισα να ψάχνω users που κάνουν logos και εν τέλει βάση rating, επέλεξα αυτή την ομάδα η οποία με 20$ θα μου έφτιαχνε 3 διαφορετικά samples, θα μου έκανε 2 συνολικά reviews και στο τέλος θα λάμβανα το τελικό logo σε optimal HD resolution, τόσο σε PNG όσο και το source file του.

Μετά από 3 ημέρες και λίγη φλυαρία μαζί τους, έκανα shortlist τις 2 παρακάτω logo versions.

Αυτό που χρειάζομαι από εσένα είναι να αφιερώσεις 30″ από τον χρόνο σου και να επιλέξεις μέσα από το παρακάτω Poll, ποιο από τα 2 προτιμάς. 

*Η προσπάθεια είναι καθαρά διερευνητική κάτω από το πλαίσιο του DIY. Οποιοδήποτε feedback σας είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο.

collage

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *